Ανακαλύψτε τη Φιλοσοφία µας

Όταν η παράδοση,
συναντά το σύγχρονο

Μέσα από ένα γευστικό ταξίδι στο χρόνο, την ελληνική γη και τα προϊόντα που µας δίνει, τα έθιµα και τις συνήθειες, αλλά και µέσα από σύγχρονες επεµβάσεις στην παραδοσιακή µας κουζίνα, που πρωταρχικό σκοπό έχουν να φρεσκάρουν, να υπογραµµίσουν και να αναδείξουν ακόµα περισσότερο τις γευστικές µας αναφορές στις βαθύτερες ρίζες της ελληνικής µαγειρικής παράδοσης, φέρνουµε στο πιάτο σας µια ιδιαίτερη ποικιλία εξαίρετων εδεσµάτων, µε εποχιακά µόνο προϊόντα, ένα γαστρονοµικό ταξίδι στην Ελλάδα όπου οι γεύσεις ακολουθούν η µια την άλλη αρµονικά, καθιστώντας τα γνωστά και καταξιωµένα µενού γευσιγνωσίας, φιλοσοφία ζωής.

Ελαίας Γη Η ιστορία πίσω απ’το όνοµα

Η Αιωνιότητα

Ελαίας γη, είναι όµως και ο τίτλος µιας ιστορίας ελληνικής, ενός µύθου αληθινού και «αιωνόβιου», που αποτελεί αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωής, της κουλτούρας και της κουζίνας µας. Στο Ελαίας γη, τα πάντα είναι µαγειρεµένα µόνο µε ελαιόλαδο. Έξτρα Παρθένο ελαιόλαδο, που προστίθεται προς το τέλος για να σας προσφέρουµε όλη την αυθεντικότητα και τη φιλοσοφία της ελληνικής κουζίνας

Η Γνησιότητα

Εκεί όπου αναµφισβήτητα πρωταγωνιστεί το χρυσοπράσινο απόσταγµα της τιµηµένης ελιάς. Επισφραγίζοντας έτσι τη διαχρονικότητα και ξεναγώντας τον επισκέπτη στην πολύτιµη ελληνική διατροφή και γαστρονοµική κουλτούρα του ελληνικού τραπεζιού.